Vols un assesorament gratuït?

Parlarem i valorarem les teves inquituts de manea individual, per ajudar-te a decidir quins tractaments

s'adecuen més a la teva situació actual.

SHIATSU MOVIMENT 60 MIN

El Shiatsu d'una hora és el més recomanat perquè es treballa d'una forma molt completa tots els aspectes, tant físics, com mentals i emocionals. També està indicat per treballar, l'estrès, els dolors crònics o puntuals, l'insomni, problemes articulars, durant l'embaràs i en el post part. En molts casos alguns d'aquests problemes també tenen una arrel emocional, et proposo que et deixis sorprendre a veure on ens porta la sessió.

SESSIONS INDIVIDUALS GESTALT

En les sessions de teràpia podràs fer front a situacions

o fets que en aquest moment et siguin difícils de gestionar. Estaràs acompanyat en els moments de procés, de dubte, de bloqueig o simplement t'ajudaré a prendre consciència del que et passa.

 

I ara també pots fer les sessions desde casa!

SESSIONS ON-LINE

SHIATSU 40 MIN

El Shiatsu de 40 minuts, és adequat per si tens poc temps, treballarem tota la zona del cap, esquena i trapezi ajudant així a rebaixar les tensions que s'acumulen en aquestes zonesAmb poc més de mitja hora augmentaràs el teu rendiment físic, mental i emocional i reforçaràs el teu sistema immunitari.

 
 

VAL REGAL SHIATSU 60 MIN

També ofereixo la possibilitat de regalar un Shiatsu en format Val Regal, amb un targetó personalitzat amb el nom de la persona que l'ha de rebre. Un detall especial per regalar temps de qualitat a algú que valores molt (aniversaris, Nadal...)

PACK TRACTAMENT -15%

Aquesta opció està pensada per una continuïtat

en les teves sessions de Shiatsu, l'opció del Pack Tractament són 4 sessions de 60 minuts a un preu reduït de 170€ (42€/sessió)

Caduca als 3 mesos

TALLERS GESTALT.png

CICLE DE TALLERS PEL CREIXEMENT PERSONAL

T'ofereixo tallers que integran la teràpia Gestalt, la Medicina Xinesa, el Shiatsu, el cos, el moviment i la teràpia Sistèmica. Puja't al viatge terapèutic i vivencial per explorar i experimentar a través del moviment corporal, les emocions, la creativitat, la música i el treball grupal. En aquesta trobada, ens connectarem amb el nostre Ser més autèntic per aprendre a viure d'una manera més conscient, creativa i lliure. www.gestaltmoviment.com

Tarifes actualitzades 2019

• CENTRE COS 

c/ Gran de Gràcia, 77 BCN 

<M> Fontana  / Diagonal (L3)

FGC Gal·la Placídia

www.centrecos.cat

• ELEVEN 

Rambla 109 C

FGC Sabadell-Rambla

Bus L1, L2, L3, L11, L80

www.elevensabadell.net

Horaris a convenir: 

Matins de 9h a 15h  

Tardes  de 16h a 20h

Dissabtes de 10h a 14h

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
LOGO SPOTYFY.png
© 2017 Copyright 
Gisela Arquimbau 
Todos los derechos reservados
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now