top of page
que es el Shiatsu Moviment, massaje japones en barcelona

… El Shiatsu és una experiència de presència en el aqui i ara…

PERQUÈ SERVEIX EL SHIATSU?

• MALS DE CAP, D'ESQUENA, CONTRACTURES...

• INSOMNI, ESTRÈS, ANSIETAT...

• MILLORA EL TEU RENDIMENT FÍSIC I MENTAL

• REFORÇA LES TEVES DEFENSES I EL METABOLISME

• FOMENTA UN EMBARÀS SA I FACILITA EL PART

• AUGMENTA LA TEVA CONSCIÈNCIA CORPORAL

• PROPORCIONA  BENESTAR I SALUT

El Shiatsu és una tècnica mil·lenària d'origen Japonès que es base en la saviesa de la Medicina Tradicional Xinesa. En fusionar-ho juntament amb el treball corporal, el treball energètic i aspectes de la psicoteràpia gestàltica donen nom al Shiatsu Moviment.

El Shiatsu potencia la capacitat natural del teu propi cos per recuperar la salut i proporciona benestar

En la seva pràctica utilitzo el contacte a través de pressions, amb mans, polzes, estiraments suaus, rotacions i diferents mobilitzacions, que afavoreixen el moviment de l'energia (Ki ), per tot l'organisme. Així aconsegueixo alliberar els bloquejos i despertar la capacitat d'autocuració de cada persona.​

​És una eina de contacte entre persones, i posa l'atenció en el que està passant "aquí i ara"​

El Shiatsu Moviment va ser creat per Bill Palmer, terapeuta corporal que va fusionar diverses tècniques, unint cos i ment, a través del sistema de meridians. Així és com esdevé una eina de contacte entre persones, i posa l'atenció en el que està passant "aquí i ara" fent èmfasi en la relació client - terapeuta.

 

Durant la sessió hi ha una intenció d'acompanyar a l'altre en el seu procés, per tal que la sessió esdevingui un camí d'aprenentatge.

Al pertànyer a les teràpies holístiques els beneficis

del Shiatsu són molt amplis, abasten tots els aspectes de la salut i ajuden a fomentar un embaràs sa i facilitar el procés de part.

El Shiatsu beneficia un embaràs sa i facilita el part 

Durant l'embaràs es poden treballar les diferents molèsties que apareixen, nàusees, mal d'esquena, ciàtica, cansament, retenció de líquids, insomni, ansietat, canvis emocionals, recol·locació d'òrgans interns...

Es poden realitzar sessions en qualsevol moment de l'embaràs i del post part. Si necessites tenir una primera sessió per parlar-ne posa't en contacte amb mi.

Vols descobrir tot el que et pot aportar el Shiatsu?

 

bottom of page