top of page
sobre mi
curriculum Gisela Arquimbau

Em dic Gisela Arquimbau, visc a Barcelona i sóc mare

de dos fills

Sempre m'ha fascinat saber com es manifesten els nostres pensaments en el cos físic. Des de petita m'he considerat una persona curiosa i em vaig començar a interessar per la cultura japonesa del cos. Amb ella vaig començar a practicar el Yuki i el Katsu-gen, que de mica en mica vaig anar incorporant com estil de vida.

Posteriorment la meva trajectoria professional es va orientar pel món del disseny i la comunicació, un món que m'ha aportat moltes alegries i satisfaccions. Fins que va arribar el dia, en que vaig decidir que volia fer alguna cosa diferent amb la meva vida.

El primer gran canvi de la meva vida va començar quan vaig decidir deixar, feina, casa i zona de confort i marxar de viatge per tot el món.

Durant un any i mig vaig estar experimentant la llibertat de decidir, de fer i de desfer, vaig gaudir de viatjar, de fotografiar i de conèixer altres maneres de viure... Vaig poder descobrir aquell instint que tenia a dins amagat, desde petita, i em va servir per escoltar-me i saber que volia. 

                                       Estic formada amb Shiatsu                                                        Moviment, Medicina Tradicional                                         Xinesa i Anatomia del cos humà                                              a l’Escola de Shiatsu Moviment,

                                            Formació superior en Teràpia                                             Gestalt  i en Constel·lacions Familiars i ús del Camp Fenomenològic Espai Lúdic  -

Escola Gestalt de Catalunya. He realitzat el Postgrau de Shiatsu Moviment i Qi-Gong amb Bill Palmer.

Compto amb coneixements sobre Reflexologia, Dietètica des de la Medicina Xinesa, Dietètica, Nutrició i Dietoteràpia

Teatre Terapèutic, EneagramaChi kung, Registres Akashics, practico  YogaYuki i Katsugen Undo … 

La vida, un dia em va apropar a la medicina tradicional Xinesa i em va fascinar. De la mà del Shiatsu amb tots els seus canals de meridians i més tard amb la formació de la psicoteràpia Gestalt, entre altres cursos i apre- nentatges... puc dir que el meu bagatge durant aquests anys, m'han canviat molt com a persona i em considero molt afortunada pel camí fet.

Fa més de 10 anys la meva vida es va reorientar, vaig començar a involucrar-me en les teràpies, el contacte, la relació amb l'altre, el no judici, en acceptar i creure en l'evolució personal

Amb el que em sento còmode i disfruto, és en el paper d'acompanyar a l'altre dins d'un procés holístic. En ell, tinc en compte tots els aspectes de la persona, per poder crear un espai de creixement personal, on deixar-se anar i ser un mateix. 

bottom of page