top of page
Que es la Gestalt, terapia individual en Barcelona

"Tu ets  el què 

estàs buscant" 

Rumi

En la sessió trobaràs un espai confidencial, íntim i càlid on podràs donar lloc

a les teves emocions

En aquest clima, com a terapeuta m'ajusto als ritmes i processos del client, per donar el temps necessari perquè extreguis les seves "pròpies" conclusions

i recursos.

"La Teràpia Gestalt és massa bona per utilitzar-la només amb malalts"

Fritz Perls

La Teràpia Gestalt és una teràpia vivencial, sorgida a mitjans del segle XX de les mans de Fritz Perls psiquiatre i psicoanalista i la seva esposa Laura Perls psicòloga i psicoterapeuta. Pertany a la psicologia humanista que es caracteritza per desenvolupar el potencial humà.

La seva base recau, en la vivència, en el que sentim o experimentem estant sempre en el present i valorant "l'aquí i ara”

Treballarem en els moments de procés, de dubte, de bloqueig, relacionant-nos més, amb el que està "present" que, amb el que està "absent".

Viure i sentir la realitat, prenent consciència del que et passa. Donant més importància al "com" que al "perquè" ¿Com et trobes en aquesta situació?, ¿Com et trobes ara?​

L'objectiu de la teràpia és ajudar-te en la teva problemàtica, ja sigui família, feina, parella, amics o de creixement personal, etc..

Treballarem junts per intentar assolir, cada cop, més consciència, presència

i responsabilitat per canviar actituds que t'impedeixen

el teu benestar

Ens capbussarem en la pròpia experiència, per comprendre com et relaciones amb tu mateix i amb el teu entorn, perquè puguis fer-te càrrec, i vagis adquirint més consciència i capacitat d'escollir i transformar aquells aspectes de la teva vida que vols canviar.

QUE OFEREIX LA TERÀPIA?

TROBAR ELS TEUS PROPIS RECURSOS

MILLORAR LA RELACIÓ AMB L'ALTRE

• GUANYAR AUTOESTIMA 

APRENDRE A GESTIONAR LES EMOCIONS

ENFRONTAR-TE A LES TEVES PRÒPIES PORS

• RESOLDRE CONFLICTES

CONSCIÈNCIA CORPORAL

• DESENVOLUPAMENT PERSONAL

T'animes a fer teràpia, per descobrir-te i acceptar-te 

una mica més?

bottom of page